Nederlands English
Klooster - Events, Art & Design

 

Onderstaand een aantal reviews van tevreden bruidsparen:

 

''Prachtige locatie, dichtbij het strand (ideaal als je vervolgens het feest op het strand hebt). Kapel is ideaal voor ceremonies, goede omvang. Verzorging was prima. Het kost misschien wat meer dan andere locaties, maar je krijgt ook meer!'' - Anoniem, 21 juni 2015

 

 ''De locatie is op zichzelf al bijzonder sfeervol en mooi. In combinatie met het invullen volgens je eigen wensen is dit voor ons een toplocatie.'' - Betty, 31 oktober 2014

 

''Een droomlocatie die geheel naar eigen smaak aan te kleden is. Leende zich ook perfect voor onze wens om na ceremonie de receptie in dezelfde ruimte te houden. Uitstraling en sfeer absoluut een 10!'' - Claire, 18 oktober 2014

 

''Ons huwelijk in de Oude Jeroenskerk in Noordwijk was werkelijk een sprookje. De aankleding van de kerk, de bloemen, de catering tijdens receptie....perfect! Onze gasten, maar ook wij als bruidspaar, waren zeer onder de indruk van het prachtige totaalplaatje dat Klooster events heeft geleverd.'' - Claire, 18 oktober 2014

 

''Mede dankzij het Klooster was onze dag echt onvergetelijk. Het was echt prachtig en er werd heel goed meegedacht. We hadden een azuurblauwe loper wat de locatie nog meer een "beach"-achtige uitstraling gaf. Heel gaaf!'' - Sophie, 23 augustus 2014

 

''Schitterende locatie en de hele avond was goed verzorgd.'' - Philip, 15 augustus 2014

 

''Dankzij de goede organisatie met volle overgave en oog voor detaill hebben wij een fantastische dag gehad op deze bijzondere locatie!'' - Dominique & John, 31 mei 2014

 

''We hebben een enorme gezellige, mooie, leuke en super aangeklede bruiloft gehad! Van tevoren hebben we alles keurig goed doorgesproken en afgesproken, in principe was en is alles mogelijk. De Kapel, de prachtige zaal, de faciliteiten. Het is bijna 9 maanden geleden, maar we kunnen het allemaal zó weer voor ons halen. Een fantastische dag!'' - Peter, 28 april 2014

 

''Wij hebben een topbruiloft gehad op een toplocatie! Alle puntjes stonden op de i!! Erg professioneel en stijlvol. Uitstekend georganiseerd.'' - Tineke, 15 april 2014

 

 

Jullie huwelijksdag bij Klooster | Events, art & design gevierd? Klik op één van onderstaande links om een beoordeling te schrijven. Bij Google+ vul je het formulier in door rechts op de pagina op 'Recensie schrijven'  te klikken. 

Review op Google+ plaatsen

 Review op Top Trouwlocaties plaatsen Review op The Perfect Wedding plaatsen