Nederlands English
Klooster - Events, Art & Design

INSPIRERENDE VERGADERLOCATIE

Een vergadering, lezing, congres of seminar zou eigenlijk altijd plaats moeten vinden in een bezielende setting. Een vergaderlocatie, op loopafstand van het strand, en ingericht met kunst en design die de gasten creatieve inspiratie biedt. De basis inrichting van Galerie Klooster is speciaal met het oog hierop ontworpen. Binnen dat kader leveren de professionele stylisten van Klooster op maat alle mogelijke opstellingen en (bijvoorbeeld technische) voorzieningen om de bijeenkomst soepel en comfortabel te laten verlopen. 

 

MOGELIJKHEDEN EN FACILITEITEN

In de galerie annex kapel, annex vergaderruimte staat standaard een luxe Nespresso koffie/thee bar. Tijdens het vergaderen kunnen gasten hier zelf een kopje koffie of thee inschenken.

Op maandagen, dinsdagen en woensdagen geldt een dagprijs, of dagdeelprijs voor de locatiehuur met een extra bedrag per persoon voor het gebruik van koffie, thee, water en frisdrank. Het is ook mogelijk de gehele dag iemand standby te hebben voor bediening op maat. 

 

VERGADERLOCATIE MET ARRANGEMENT

Dagvergaderingen in de kapel kunnen verder nog worden uitgebreid met outdoor activiteiten, entertainment, lunches, borrels en diners. Interessant is ook ons ‘één uursborrelarrangement’. Neem voor meer informatie contact met ons op. 

 

VERGADERBROCHURE

 

 

 

fotogalerie

 

√  VAST HOSPITALITY TEAM 

√   GRATIS WIFI

√   AUDIO-VISUELE MIDDELEN MOGELIJK

√   PACKAGEDEALS MET HOTELS

 

√   MEERDERE RUIMTES

√   VOLDOENDE PARKEERGELEGENHEID

√   LOCATIE OUDE JEROENSKERK

√   LOCATIE GALERIE KLOOSTER