Nederlands English
Klooster - Events, Art & Design

Trouwlocaties in zuid-holland

Op zoek naar een unieke locatie voor jullie bijzondere dag? Trouwen te midden van kunst en modern design in een imposant historisch kerkgebouw op slechts 100 meter van het strand: dat kun je nergens anders dan bij 'Klooster | events, art & design' in Noordwijk aan Zee. Zowel een Burgerlijk Huwelijk als een Kerkelijk Huwelijk (protestants via PKN Noordwijk) is mogelijk in onze voormalige kerk. Met kloosterlijke toewijding zorgt ons team op 'D-day' dat alles rondom de organisatie van ceremonie, catering, inrichting, verlichting en decoratie optimaal is geregeld. Bijzonder is dat je voor evenementen zoals huwelijken kan kiezen uit verschillende sfeerinrichtingen om er echt een persoonlijke stijl van te maken. De verschillende concepten zijn bedacht door de stylisten van Klooster. Meer informatie vind je hier.

 

ONZE TROUWLOCATIES IN ZUID HOLLAND

Klooster beschikt over twee trouwlocaties in Noordwijk, Zuid Holland met alle mogelijkheden voor een perfecte huwelijksdag.

 

Locatie: Galerie Klooster
Galerie Klooster, bestaande uit een voormalige Kerk en Kapel, is gelegen op loopafstand van parkeerplaatsen en de grotere hotels in Noordwijk, zoals Grand Hotel Huis ter Duin, Hotels van OranjeRadisson Blu Palace Hotel en Hotel Golden Tulip. Het gebouw bestaat uit twee inspirerende ruimtes: een grote kerkzaal (genaamd: de Kerk) uit 1928 met grote art deco raampartijen en de monumentale kapel (genaamd: de Kapel) uit 1647.

 

De Kapel

Een pittoresk orgel en kansel herinneren aan de voormalige functie van dit historische gebouw. De structuur van de oude lemen muren worden uitgelicht met led spots en er hangt wisselende fotokunst. De Kapel is een prachtige ruimte voor een intieme ceremonie en/of een diner en receptie.

 

De Kerk

Het plafond in de voormalige kerkzaal is 15 meter hoog, de zaal heeft een witte vloer en  van het plafond af hangen enorme witte gordijnen en voiles (600 m2 in totaal). Dat alles alleen al geeft de ruimte een serene kwaliteit, die verder nog wordt versterkt door fotokunst en design meubels/accessoires. Voor groepen vanaf 90 personen is deze ruimte zeer geschikt voor een ceremonie/receptie/diner/feest.

Voor meer informatie over Galerie Klooster, zoals capaciteit, parkeren en catering, klik hier.

 

Locatie: Oude Jeroenskerk
Klooster organiseert voor grotere gezelschappen (tot 800 gasten) desgewenst ook bruiloften in de Oude Jeroenskerk in het pittoreske centrum van Noordwijk-Binnen. Een prachtige traditionele middeleeuwse kerk die ook in de Klooster sfeerconcepten is aan te kleden. Ben je geïnteresseerd in deze unieke trouwlocaties in Zuid-Holland? Neem gerust contact met ons op voor een persoonlijk gesprek. Wij nemen graag alle mogelijkheden met jullie door.

 

Om een nog betere indruk te geven vind je hieronder een voorbeeld van hoe jullie huwelijksdag eruit kan zien wanneer jullie voor Klooster of de Oude Jeroenskerk kiezen:

 

Kapel aan zee - Ceremonie

Wij verwelkomen jullie gasten rond (tijd) in de intieme voorzaal die voorheen ‘Kapel aan Zee’ werd genoemd. Onze hostessen verwelkomen jullie gasten voor jullie huwelijk. Voor de ceremonie plaatsen we witte stoelen, een gekleurde loper en twee boeketten met bloemen achter de ceremonietafel. De ceremonie zal rond (tijd) afgelopen zijn. Jullie officiële toastmoment is aangebroken: de taart kan worden aangesneden!

 

Kerk aan zee - Toast en receptie

Na de ceremonie lopen de gasten via de poort naar de grotere witte ruimte. Deze is ingericht met witte (sta)tafels en de bruidstaart staat hier klaar. Onze hostessen serveren een glaasje bubbels uit onze unieke champagnebomen en ballonnen in de kleur naar jullie wens. Wanneer alle gasten een glas Prosecco en een ballon hebben is het jullie beurt om een mooi entree te maken als kersvers bruidspaar. De toast kan worden uitgebracht en de ballonnen worden opgelaten! Op de statafels plaatsen we tafelzoutjes en tijdens de receptie, na de taart, serveren diverse hapjes.

Kapel aan zee - Diner

Rond (tijd) zal de receptie vloeiend overlopen in het diner voor (max. 90) gasten. We verwelkomen jullie opnieuw in de Kapel die nu is omgebouwd tot een prachtige diner setting. Hier kunnen jullie genieten van het door jullie gekozen diner. Alle gasten kunnen plaatsnemen aan de tafels die helemaal in jullie stijl zal worden aangekleed. Onze hostessen zien er op toe dat het jullie aan niets ontbreekt.

 

Kerk aan zee - Feestavond

Terwijl jullie genieten van het diner in de Kapel maken wij de grote ruimte gereed voor de feestavond. Om (tijd) worden de avondgasten in de Kerk ontvangen met een drankj. Om 20.00 uur zullen de dag gasten zich bij de avondgasten voegen. Als iedereen aanwezig is en een drankje heeft komen jullie opnieuw door de poort om te toasten. Het is tijd voor het feest! De band en/of DJ zullen zorgen dat de gasten de dansvloer vullen. Bij de bar kan men een drankje bestellen, maar uiteraard loopt het bedienend personeel ook de hele avond rond om jullie van een drankje en hapje te voorzien. Aan het eind van de avond serveren we eventueel een late night snack. 

 

Bekijk sfeervideo's  

 

Trouwlocaties Zuid Holland Bloemen in de kerk Bruiloft in trouwlocaties in Zuid Holland Trouwen Zuid Holland Banken in kerk opstelling Noordwijk Taart bruiloft Zuid Holland Diner in Trouwlocaties Zuid Holland