Nederlands English
Klooster - Events, Art & Design

 

Onderstaand een aantal reviews van tevreden opdrachtgevers:

''Eind november 2016 hebben wij, samen met de medewerkers van Klooster en cateraar Boenk & Van der Linde, een evenement bij Klooster georganiseerd voor bestuurders van corporate Nederland. Mede dankzij de creatieve oplossingen, de passie en perfectie van dit team, was het een zeer geslaagde avond.'' - Annelies Krol – Achmea Corporate Relations, november 2016

 

''Ik wil jullie bij deze even bedanken voor de perfecte organisatie van de meeting donderdag en vrijdag jl. Ik heb alleen maar hele positieve reacties ontvangen van het team! Nogmaals bedankt!'' - Linda Schut van @Leisure, november 2016

  

''Met oog voor detail en gevoel voor ambiance, hospitality en service heeft Miran en haar team een fantastische slotavond verzorgd ter gelegenheid van het Akzo Global Marketing event. Hiermee werd de kroon gezet op een zeer succesvol 4 daags evenement dat we voor onze klant hebben mogen verzorgen. Miran en alle mensen van Klooster, enorm bedankt!'' - Joost van Iperen van Sowieso, juni 2016

 

''Bedankt voor de goed georganiseerde avond van IBM en haar Partners gisteravond. De Partners hebben het zeer gewaardeerd en de locatie was top!’' - Martijn Colasurdo van IBM, juni 2016

 

''Ik kijk terug op hele mooie dagen en heb de samenwerking met jullie ook als zeer plezierig ervaren. Wat een mooi product zetten jullie neer!'' - Eugenie Winkelman van het CAK, mei 2016

 

“Wat een toplocatie voor een twee daagse conferentie. Goed verzorgd met oog voor schoonheid, een prachtig gebouw met bijzondere inrichting, vriendelijke mensen, lekker eten en een ongedwongen sfeer.” - Minke Hoekman van het CAK, mei 2016

 

''Klooster is something that you would not even imagine it could exist! ‎I arranged a big event last April and everybody was so enthusiastic about the place, the atmosphere, the ambiance and the food. Maaike assisted me in all the steps in order to arrange an evening that I can surely indicate as "best prectise". Every details is taken care of and made it even better thanks to the wonderful taste of Maaike and her team. I would advise this place to whoever wants something different, classy, trendy and unforgettable. Thanks again!'' - Giulia Del Fiacco van Nutricia, april 2016

 

‘’Op zondag 13 maart hebben wij fijn samengewerkt voor een event van de Staatsloterij. De medewerkers van Klooster zijn fijn om mee te werken, hebben oog voor detail en maken waar wat ze beloven.’’ - Tanja Kers van 4Sure PR & Events, maart 2016

 

''Graag laat ik jullie weten dat mijn collega’s erg gecharmeerd waren van de locatie én de functionaliteit van de locatie. Daarnaast hebben zij aangegeven dat er sprake was van een goede verzorging en een attente en aardige gastvrouw (dat was jij Rachelle). Ook dat er nog een cadeautje was voor de jarige, werd gewaardeerd.'' - Afdeling van de Gemeente Amsterdam, februari 2016

 

''Sfeervol, warm, hip, gezellig en een geweldige locatie om ons 15 jarige bedrijfsjubileum te vieren. Echt aan alles gedacht, Hospitality met een HOOFDLETTER, horeca-vakmensen, super catering en dus alle ingrediënten aanwezig voor een feest waar we nog lang over zullen napraten. Dus als je nu nog twijfelt, bel mij dan gerust voor een referentie'' - Martijn de Jong van Careermaker, november 2015

 

''Geweldige unieke locatie. Heerlijke sfeer. Prettig personeel. Uitstekende hospitality. Kortom deze locatie is echt een aanrader!''- René Hendriks van Aan zee ocmmunicatie, september 2015

 

"Vorige week organiseerde Claartje Bakker in opdracht van de N.V.O.S., de wetenschappelijke vereniging van orthodontisch Nederland en Vlaanderen, een geslaagde studieweek in Klooster in Noordwijk. Het waren boeiende dagen met internationaal gereputeerde sprekers uit Spanje, Nederland, Groot-Brittannië, Zweden en Zwitserland. De aanwezigen genoten van de authentieke en intieme sfeer die deze bijzondere locatie biedt."- de heer Bakker, april 2015

 

''Nostalgie, professionaliteit, samen in een modern jasje hebben ons evenement tot een klassieke herinnering gemaakt!'' - Petra, januari 2015

Een event bij Klooster | Events, art & design gehouden? Klik op onderstaande link om een beoordeling te schrijven.  Dit doe je door rechts op de pagina op ' recensie schrijven'  te klikken. 

 

REVIEW OP GOOGLE+ PLAATSEN