Nederlands English
Klooster - Events, Art & Design

'Nature'

Het 'Nature' concept is ontworpen in samenwerking met Boenk van der Linde Catering + Evenementen en is een innovatief concept. Het eten dat wordt geserveerd is puur, vers en gezond en de manier van serveren is origineel. Er worden zoveel mogelijk biologische producten gebruikt.

Hetzelfde geldt voor de informele creatieve setting van het diner, waarin design, kunst en natuur samenkomen. Op verzoek legt de chef uit wat er wordt gegeten, hoe het is geserveerd en met welke reden. Daarnaast kan de interieurontwerper verklaren hoe en waarom verschillende aspecten van de dinersetting zijn vormgegeven. Natuurlijke materialen zoals bamboe en hout komen veel voor in de concept. 

Al deze artistieke inspanningen dienen hoofdzakelijk één doel: het inspireren van levendige gesprekken aan tafel over de thema’s die ons inspireerden bij de samenstelling van het concept ‘Nature’, zoals: het belang van duurzaamheid, kunst en creativiteit, integriteit, transparantie, eenvoud en multi-sensorische branding. 

Een ‘Nature Dinner’ kan dus ‘gewoon’ een inspirerende manier zijn om te dineren, maar evengoed als aanvulling worden gezien op de inhoud van trainingsessies en seminars: gericht op het overbrengen – of formuleren – van een moderne bedrijfsfilosofie.   

 

 

fotogalerie