Nederlands English
Klooster - Events, Art & Design

kerk huren voor een evenement

Evenementen in een mooi daartoe ingerichte kerkruimte roepen een groot 'wauw effect' op. Kerken zijn immers van zichzelf al vaak imposante historische plaatsen van samenkomst in het centrum van een gemeenschap. In Noordwijk kun je een kerk huren voor verschillende evenementen.

Wij hebben twee kerken waar je een seminar kan houden; of een vergadering, congres, zakelijk diner (dansant), (product-) presentatie, receptie, modeshow, etc. In Noordwijk-Binnen staat namelijk middenin het pittoreske centrum de middeleeuwse 'Oude Jeroenskerk'. En in Noordwijk aan Zee op slechts 100 meter van het strand, te midden van parkeerplaatsen, hotels en leuke winkels is er de voormalige 'Kerk en Kapel aan Zee'( anno 1647), die nu 'Galerie Klooster' heet.

 

interesse in een kerk huren?

In beide Noordwijkse gebouwen verzorgt Klooster zowel zakelijke als particuliere evenementen. Galerie Klooster biedt plaats aan maximaal 450 gasten. De Oude Jeroenskerk, heeft een maximale capaciteit van 800 mensen.

Kerk aan Zee Hoofdstraat 96 Noordwijk | Oude Jeroenskerk Voorstraat 44 Noordwijk | contact@kloosterinfo.com | 071-361093

 

BEKIJK GALERIE KLOOSTER Bekijk de ouDE JEROENSKERK