Nederlands English
Klooster - Events, Art & Design

trouwen bij galerie klooster

Galerie Klooster is een officiële trouwlocatie. Naast dat er Burgerlijk kan worden getrouwd, is het ook mogelijk om een Kerkelijk (Protestants, Hervormd, Oecumenisch) huwelijk te voltrekken.

Een huwelijk, bruiloft of jubileum vieren in de mooie locatie de Kapel en Kerk aan Zee in Noordwijk is iets bijzonders. De op zo’n 100 meter van het strand gelegen historische Kapel aan Zee biedt de vertrouwde traditioneel kerkelijke sfeer, maar kan geheel naar jullie wensen worden aangepast. De aangebouwde Kerk aan Zee is ingericht met topdesign meubelen en verlichting. De mogelijkheden zijn eindeloos, ook voor mensen die niet kerkelijk willen trouwen.

 

Huwelijk | receptie | DINER | feest in Noordwijk

Bij Klooster is het allemaal mogelijk. Bijvoorbeeld: een burgerlijk huwelijk voltrekken in de kapel en daarna een receptie in de Kerk aan Zee. Vervolgens een diner in de Kapel en de feestavond weer in de voormalige kerkzaal. Met Kloosterlijke toewijding zorgt ons team op D-day dat alles rondom de organisatie van ceremonie, catering, inrichting, verlichting en decoratie optimaal zijn geregeld. Het geeft rust om alles op één locatie te doen en de organisatie op jullie grote dag uit handen te geven, zodat jullie alleen maar hoeven te genieten. 

 

Trouwen op het strand VAN NOORDWIJK aan zee 

Ook zijn verschillende delen van de huwelijksceremonie te realiseren op het strand aan zee. Klooster heeft verschillende samenwerkingen met partners om deze bijzondere trouwdag geheel naar wens in te vullen zodat verschillende onderdelen zoals de trouwerij, diner en het feest ook op het strand plaats kunnen vinden. Interesse in trouwen op het strand van Noordwijk aan Zee? Neem contact op voor alle mogelijkheden!

 

 

FOTOGALERIE

 

 

Wie ook uit andere bronnen iets wil lezen en zien over huwelijken in de Kerk aan Zee van Klooster, klik op onderstaande links: 

Een bruidspaar over hun huwelijk in Klooster Arnhemsmeisje.nl over een huwelijk in Klooster

 

Een impressie van een huwelijk bij Galerie Klooster: 

 

 

 

 

 

Voor een impressie van trouwen in onze tweede locatie, de Oude Jeroenskerk in Noordwijk-Binnen, zie onderstaande video's: 

 

 Nieuwsgierig naar de grote dag van het voetbalhuwelijk van het jaar van Sanne & Eljero? Bekijk onderstaand filmpje voor de prachtige beelden. In dit filmpje zijn onze beide locaties (Oude Jeroenskerk en Klooster) goed te zien:

    

  

 

 

 


 

√   BURGERLIJK TROUWEN

√   PROTESTANTS TROUWEN

√   TWEE RUIMTES

√   VAST HOSPITALITY TEAM 

 

√   VOLDOENDE PARKEERGELEGENHEID

√   CATERINGVRIJ

√   AUDIO-VISUELE MIDDELEN MOGELIJK

√   PLATTEGROND & CAPACITEIT