Nederlands English
Klooster - Events, Art & Design

Evenement organiseren in Noordwijk

Bij ons kun je terecht voor al jouw evenementen in Noordwijk en daarbuiten. Maak gebruik van onze twee unieke locaties of kies voor een plek die voor jou beter uitkomt. Onze creatieve stylisten richten elke locatie graag voor je in. Ben je op zoek naar een vergaderlocatie of een ruimte voor een eervolle rouwceremonie? Wil je een unieke trouwlocatie of wil je een ander evenement organiseren? Wij regelen al jouw zakelijke, privé en publieke evenementen in Noordwijk, of op een andere locatie. Bekijk hieronder het overzicht van de verschillende soorten evenementen die je (samen met ons) kunt organiseren. 

Zakelijk evenement organiseren 

Wil je een zakelijk event organiseren in een bijzondere locatie? Voor zowel grote als kleine groepen kunnen wij je helpen met organiseren. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Productpresentatie
  • Modeshow
  • Beurs
  • Vergaderen
  • Seminar
  • Diner
  • Receptie

Het Klooster team staat voor je klaar om van jouw evenement in Noordwijk of daarbuiten een succes te maken. Bekijk de pagina’s over productpresentaties, vergaderen en seminar en diner en receptie om meer te weten te komen over onze locaties en evenementen organisatie of bekijk de brochure

Privé evenement organiseren

Ben je op zoek naar een ruimte waarin je een mooi evenement kunt organiseren? Onze locatie de Kerk en Kapel aan Zee in Noordwijk is een bijzondere locatie. Geschikt voor een unieke bruiloft, een sfeervol diner, een gezellige receptie of een eervolle rouwceremonie. Wij willen graag meedenken om van jouw ideeën werkelijkheid te maken. Ander concept in gedachten? Op zoek naar een creatief stylingteam? Neem contact met ons op dan helpen we je graag verder.