Nederlands English
Klooster - Events, Art & Design

CONDOLEANCES EN rouw CEREMONIËn

In de voormalige Kerk en Kapel aan Zee in Noordwijk verzorgen wij ook condoleances en ceremoniën. Voor de ‘Kerk aan Zee’ ligt de historische ‘Kapel aan Zee’ (anno 1647), waar men ook kerkelijke (Protestantse) en alternatieve rouw ceremoniën kan houden. De algemene begraafplaats ligt op loopafstand.

De 400 m2 Kerk aan Zee-zaal is in te delen t.b.v. 20 tot 250 zitplaatsen (maximaal capaciteit kerk en kapel: 350 mensen.) Het gebouw (anno 1928) is ontworpen in de stijl van Amsterdamse School. Het heeft een vijftien meter hoog boogplafond en indrukwekkende glas in lood raampartijen. De ruimte is ingericht met moderne kunst, design meubilair en mooie accessoires die ervoor zorgen dat het zijn warmte en intimiteit behoudt. Het gebouw ligt op zo’n honderd meter van het strand en is omringd door drie grote parkeerplaatsen. Ook is er eventueel een mogelijkheid om bij Grand Hotel Huis ter Duin te parkeren.

 

STYLING ROUW CEREMONIE

Styliste Miran van 't Klooster is altijd nauw betrokken bij de vormgeving van ceremoniën en/of condoleances. Dat geldt uiteraard voor wanneer ze in haar eigen locatie een uitvaart vorm geeft, maar ook wanneer ze dat doet in bijvoorbeeld de Oude Jeroenskerk in Noordwijk-Binnen of elke andere locatie waar men voor kiest. Haar doel is voor ieder afscheid een mooie sfeer te creëren die zoveel mogelijk bij de overledene past. Naar de familie en uitvaartbegeleider stelt zij zich op als raadgever. En ze is in staat in korte tijd een team van specialisten in te schakelen voor zaken als het bloemwerk, de catering, geuren, AV, licht en geluid.

 

Voor meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen. 

 

 

meer informatie